Att tävla i orientering är det roligaste vi vet i Söderhamns OK. Orientering är en sport där utövaren utmanas både fysiskt, tekniskt och mentalt. Till skillnad från många andra sporter kan man tävla i orientering nästan hela livet. Det finns tävlingsklasser från 6-7 år upp till över 90 års ålder och för de allra minsta finns det oftast en lekfull form av orientering som kallas miniknat.

 

Tävlingskalendern för svenska tävlingar hittar du på Eventor och tävlingskalender för utländska tävlingar hittar du på OrienteeringOnline. Norska tävlingar finner du på Norsk Orienterings egna Eventor och finska tävlingar finner du på Irma-palvelu.

Tävlingsanmälan

Närtävlingar och träningstävlingar

Enklare tävlingsarrangemang och träningstävlingar kräver oftast inte föranmälan och då gör du istället en direktanmälan på plats.

Nationella tävlingar och distriktstävlingar

Anmälan till svenska orienteringstävlingar görs via Eventor. För att kunna anmäla dig behöver du personliga inloggningsuppgifter i form av användarnamn och lösenord. Saknar du detta kan du kontakta klubbens anmälningsansvariga Lars Ekengren eller Magnus Andersson. De hjälper också till med anmälan, om du inte har tillgång till internet.

Det går också att anmäla andra klubbmedlemmar om du har inloggningsuppgifterna i Eventor. Det är samma inloggningsuppgifter till Eventor som används för att logga in på klubbens hemsida.

Klicka här för att komma till  Eventor. 

Klicka här för att komma till anmälningssystemet Länk till Eventor Anmälan 

Tävlingar utomlands

För att anmäla sig till utländsk tävling använder du OrienteeringOnline.

 

Tävlingsresultat

Söderhamns OK Resultat

 

Svenska orienteringsförbundets tävlingsregler och mer nyttig information om att tävla i orientering finner du här.

Dela på Facebook