Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Aktivitetsdag med Segersta OK

15 juni @ 09:00 - 14:00

09.00 drar det igång med en Backyard Ultra, ett trevligt sätt att springa lugnt i sällskap med andra. Kanske vill du springa längre än du brukar, då är backyard det ultimata sättet! Eller så vill du bara ha lite sällskap under din runda. Alla är välkomna och Backyard gör att alla kan delta. För närmare beskrivning, se nedan.

11.00 är det dags för avslutning av terrängserien. När vi sprungit klart blir det medalj-utdelning och alla barn som deltar bjuds på hamburgare. Självklart kan man komma och springa även om man inte deltagit under våren.

12.30 invigs Segerstas nya discgolfbana. Johan Woxberg berättar om banan och hur man spelar. Prova på och ta ett varv i den nya banan som går runt Slingan.

Välkomna önskar Segersta OK

Vad är en Backyard Ultra?

Backyard Ultra är en ”tävlingsform” där deltagarna springer ett varv på 6,7 km. Varje timme startar ett nytt varv. När ett varv är avklarat, kan deltagaren vila, dricka och äta lite fram till nästa start.

I vår tävlingsform slutar den efter maximalt sju varv, men också den som vill springa ett varv är hjärtligt välkommen.

Den som vill springa från morgonen kommer till klubbstugan 8.45, starten går 09.00. Ta med den energi du vill ha under dagen själv, vatten kommer att finnas. Självklart går det lika bra att ansluta varje hel timme under dagen!

Magnus Demervall håller i tävlingen

Detaljer

Datum:
15 juni
Tid:
09:00 - 14:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Arrangör

Segersta OK

Plats

Slingan – Segersta OK
Björklundavägen 25
Segersta, 823 93 Sverige
+ Google Map

Dela på Facebook